maandag 8 oktober 2012

Uitslagen Rondje Bergen!!

Onder uitstekende omstandigheden doet een aantal vrouwelijke Duinlopers op zondag 7 oktober jl. mee aan het rondje Bergen.



Het is droog, het is zonnig, het is niet te warm en het is niet te koud. Ideale omstandigheden om lekker te gaan hardlopen. En aldus verschijnen Esther, Jeannet, Gabrielle, Nathalie en Greeth rond 11.10 uur aan de start om 2x 5km door het mooie Bergen en haar natuur te gaan rennen. Het parcours is afwisselend; enerzijds verharde paden in de bebouwde kom en anderzijds de "zachte" (en door de enorme regen van de afgelopen week zeer modderige!) paden in het bos. En ook dit jaar worden de lopers niet gespaard: halverwege het parcours zijn er een paar pittige, kuitenbijtende duinen te beklimmen. Het publiek, vooral in het centrum van Bergen in grote getalen langs de lijn, helpt een handje door iedereen enthousiast aan te moedigen!

Alle dames hebben een uur en een beetje nodig om de finish te bereiken. Esther (onze yoga-docente) finisht in 1.03.17. Greeth volgt in 1.04.45. Na 1.06.35 gaat Jeannet over de eindstreep, gevolgd door Gabrielle (1.08.39) en Nathalie (1.09.06). Dames Duinlopers, een dikke pluim voor deze prestatie!

De netto-eindtijden zijn ook terug te vinden bij Uitslagen

PS: laat het ons alsjeblieft via email weten als we abusievelijk iemand zijn vergeten te vermelden!!

vlnr: Esther, Gabrielle, Jeannet, Nathalie en -gezeten tussen deze dappere dames- geluksvogel Norbert (vriend Jeannet)