maandag 8 juni 2015

Route Duinlopers Zomeravond Strandloop!De voorbereidingen voor ons jaarlijkse zomerloopje zijn in volle gang.

Deze keer gaat het parcours langs de vloedlijn met een lusje door Bergen aan Zee (10KM) of een lusje door Egmond aan Zee (5KM).

Over het strand hardlopen is met de elementen water en weer altijd dynamisch. Water: het is een gegeven dat het op de 19e om 18.50 uur hoog water is. Dit betekent, gezien onze starttijd om 20.00 uur, afgaand tij. Weer: wat doet het weer en wat doet de wind? We hebben er geen enkele invloed op en er rest ons niets anders dan ons er aan over te geven.

Verder kenmerkt een Duinlopersloopje zich door een gezonde dosis (recreatieve) hardloopambitie gecombineerd met gezelligheid. Met een "meedoen-is-belangrijker-dan-winnen,-maar-ondertussen-gaan-we er-wel-voor-mentaliteit" is er tegelijkertijd oog en zorg voor de mede-hardloper.
En na afloop is het immer gezelligheid troef met een drankje en een hapje. Het eerste uit zich o.a. in onze officieuze tijdmeting (de stopwatch van Agnes) en het laatste in onze borrels na de finish.

Nog niet opgegeven, maar wil je wel meedoen. Schijf je dan nog snel in door ons een email te sturen: deduinlopers@gmail.com