vrijdag 23 maart 2018

Extra Duinlopers Activiteiten in 2018


Ook dit jaar organiseren we als Loopgroep de Duinlopers weer een heel aantal leuke, uitdagende, "extra" activiteiten. Dus reserveer alvast onderstaande data in je agenda: 

Duinlopers TrailClinic: woensdag 11 en zaterdag 14 april
We starten om 09.00 uur in Wijk aan Zee vanaf het parkeerterrein tegenover Heliomare voor een prachtig off the road rondje rondom het waterwingebied. De route van zo'n 10-12km beslaat voornamelijk strand, duin- en bospaden en slechts heel af en toe verharde weg. 

Let op: op zaterdag 14 april doet Agnes de Duinlopers TrailClinic. Voor degenen voor wie dit "een stap teveel/ te ver is",  doet Martine een reguliere Duinloperstraining vanaf het welbekende verzamelpunt in Egmond-Binnen. Vanzelfsprekend zijn ook de WoensdagDuinlopers van harte welkom om op zaterdagochtend bij de TrailClinic óf de reguliere training aan te sluiten. 

Duinlopers Early Bird BreakfastTraining: zaterdag 26 mei
Een hele vroege Duinloperstraining in het Heilooër Bos; we starten om 07.30 uur. Aansluitend staat er een lekker ontbijt klaar in de tuin bij Martine.

Duinlopers Pop-Up Run & Yoga: juni / juli
Bij mooi, warm, zomers weer organiseren we dit last minute. We communiceren dit te zijner tijd natuurlijk via Facebook, WhatsApp en onze website.

Duinlopers Zomeravond Strandloop 2018: vrijdagavond 13 juli
Een traditie: op een mooie zomeravond hollen langs de vloedlijn en na afloop met elkaar borrelen met de voeten in het zand. Net als voorgaande jaren hebben we twee afstanden: 5km en 10km. 

Duinlopers ZomerBBQ: vrijdagavond 7 september
We starten na het zomerreces dit jaar op met een gezellige Duinlopers BBQ (zeer waarschijnlijk in de tuin van ons Toos).

Duinlopers Snertloop 2018; zondag 4 november
Op een herfstige zondagmiddag 5km of 10km hardlopen, beloond worden met een medaille én een kom aangeklede huisgemaakte erwtensoep. Té leuk!

Duinlopers Full Moon Run: zondagochtend (zaterdagnacht) 25 november
In de laatste uren voor zonsopkomst, in het (schemer)donker, lopen we een mooi rondje hard in het Schoorlse bos- en duingebied. Wat een avontuur!

Workshop Wim Hof - Iceman methode
We onderzoeken de mogelijkheden om met een groepje enthousiastelingen in de buurt aan een dergelijk koud water avontuur mee te doen.