maandag 9 april 2018

Duinlopers TrailClinic 11 en 14 april 2018


Trailrunning staat voor "off-road" hardlopen, door de natuur, over smalle paadjes natuurlijke hindernissen bedwingen. Er wordt minder op tijd gelopen en meer op gevoel. Door de wisselende ondergrond vergt het meer concentratie. "Balanceren" is belangrijk; hierdoor wordt meer kracht opgebouwd in de enkels, bovenbenen en het bovenlichaam. En dat alles dichtbij de natuur, om de rust te ervaren en te genieten van de omgeving.

In zekere zin is elke Duinloperstraining een trailrun, omdat je met ons voornamelijk over onverharde paden hardloopt.

Op woensdagochtend 11 april en zaterdagochtend 14 april a.s. gaan we -samen uit en samen thuis- een rondje puur en onvervalst "duinstampen" in een ander duingebied waar we weer andere natuurlijke hindernissen tegenkomen. Dit jaar kiezen we het duingebied bij Wijk aan Zee.

Parcours: 10,5km onvervalst onverhard: strand, singletracks klimmend en dalend trailen door het duin (zand) over de hei en door het bos.

Ben je van de partij? 
Laat ons dit graag weten via een e-mail aan deduinlopers@gmail.com. Iedere deelnemer krijgt daags van te voren de laatste need & nice to know via e-mail.

NB: ben je geen Duinloper maar wil je wel graag mee? Wees van harte welkom. We vragen hiervoor een bijdrage van slechts 5 euro.