maandag 2 september 2013

Wat is het doel?

Gezien de pittige training van afgelopen woensdag- en zaterdagochtend heeft een groot aantal Duinlopers het "zomerreces" alweer achter zich gelaten. Met groot enthousiasme, inzet en motivatie werd in beide groepen het trainingsprogramma afgewerkt.Iedereen heeft een eigen aanleiding om die hardloopschoenen aan te trekken en een rondje te gaan hardlopen. Voor de één is dat het hoofd leegmaken, het luie zweet er uit hollen. Voor de ander is dat het verbeteren van de conditie of eventueel overgewicht onder controle houden. En voor weer een ander gaat het om sterker worden, sneller worden en het verbeteren van de looptechniek.

Een -gemeenschappelijk- doel kan zijn het voorbereiden op en meedoen aan een hardloopevenement. En de mogelijkheden hiervoor zijn talloos.

Voorzichtig starten? Richt je dan op de Duinlopers Snertloop op zaterdag 9 november a.s. (7 of 10km).

Rondje Bergen (6/10) is ook een leuke loop: een groot aantal Duinlopers kan hier qua conditie zo aan mee doen. En had je de Dam tot Damloop graag willen lopen maar ga je deze niet lopen? Dan kun je qua afstand (10 engelse mijlen) ook in Bergen terecht.

Heb je grotere ambities, schrijf je dan snel in voor de halve marathon van Egmond (12/1) en benut deMidwinterduinloop (7/12) én de Duinlopersgenerale (28/12) als ultieme trainingslopen.

Voor een overzicht, zie ook onze agenda!