woensdag 18 december 2013

Midwinterduinloop 2013


Op zaterdag 7 december, in enigszins druilerig maar verder prima hardloopweer, heeft een aantal Duinlopers meegedaan aan de Midwinterduinlloop, dé trainingsloop voor Egmond.

Ina Gaal, Femke Janssen, Esther de Boer hadden geen enkele moeite met 7,6km. Esther is ervaringsdeskundige voor wat betreft deze trainingsloop en zij roemt de goede organisatie en geniet altijd weer van het prachtige parcours. Ina is rustig gestart en had, toen haar diesel warmgedraaid was, nog best graag een extra lusje gedaan. Voor Femke J. was het de eerste keer en ze heeft genoten, ook van het zenuwachtige damesgedoe voor de -immer te weinig) damestoiletten. Annelies hardloopt, met een serieuze pols-/handblessure en daags voor een operatie, óók nog even deze afstand. Tot slot heeft onze eigenste trainer Peter ook meegedaan; hij is net als jullie zo goed als klaar voor die Kwart van Egmond.

Sommige Duinlopers holden voor een 1e keer de 16,8km. Jeannet en Gabrielle stralen van trots als ze over de eindstreep gaat. Margret V. loopt ook voor de eerste keer deze loop; ze vindt het best ver maar ook heel leuk. Femke, Esther N., Paul, Marielle kennen de klappen van de 16,8km lange zweep. Zo verbetert Paul zijn PR met wel 10 minuten, een geweldige prestatie! Ellis, Evelien, Irma lopen het gehele parcours in de buurt van elkaar en zetten elk een geweldige individuele prestatie neer.

Maaike,  Henny en Margret W. hebben ook meegedaan (getuige de foto's), maar welke afstand?

Heb je meegedaan, kom je je naam niet tegen en wil je ook vermeld worden in de annalen van de Duinlopers hardloophistorie, stuur ons dan een email.

PS: op de website van (amateur/hobby?)fotograaf www.fritsvaneck.nl zijn veel foto's van de Midwinterduinloop te bekijken.