maandag 23 maart 2015

Van Castricum naar Ameland

Op zondag 16 maart jl. gaan onze Duinlopers Margret, Femke, Kristel, Patricia, Chistina, Bianca en Natalie 8km strandrennen als ze meedoen met de Beach Run Castricum. En dat blijkt niet voor de poes, want het zand is mul, zwaar, nat en koud. Het parcours slingert hen van van de vloedlijn naar de duinenrand en weer terug. Iedereen is blij, trots en voldaan als de missie volbracht is.

Of deze Duinloperdames volgend jaar weer meedoen aan de Beach Run Castricum is nog wel de vraag. 20 Euro inschrijfgeld blijkt veel geld voor weinig. Denk aan: omkleden in een koelcel, ongeorganiseerde inname van tassen, geen flesje drinken na afloop geen douchegelegenheid en een vrijwilliger die al rokend de hardlopers de strandopgang wijst ...


Op zondag 22 maart jl. loopt onze Duinloopster Margret W. de Vuurtorentrail op Ameland. Maar liefst 18km uniek trailparcours gaat onder haar voeten door. En ze geniet elke stap van de natuur en het uitzicht. Dit lijkt er wél eentje om nog eens te doen (leuk, meteen een weekend Ameland van maken!).

Op naar het volgende hardloopevenement: de Zandvoort Circuit Run op zondag 29 maart a.s.!