vrijdag 17 april 2015

Duinloper zomershirts!

We doen weer Duinloper zomershirts!


Voor de dames een fuchsia roze met zwart Rogelli-shirt.
Het Rogelli-shirt heeft korte mouwen en een comfortabele en aangesloten pasvorm. Het shirt is gemaakt van zacht aanvoelende en functionele stof. De platgestikte naden zorgen voor maximaal draagcomfort. Ook is het shirt reflecterend.

Het Duinloperslogo komt op de achterzijde.
Voor de heren een zwart Rogelli-shirt (zwart met groen accent).
Het Rogelli-shirt is een ergonomisch vormgegeven hardloopshirt met mesh panelen en een comfortabele pasvorm. Het shirt heeft een mooi voorgevormde kraag en is voorzien van Mesh materiaal voor een optimale vochtafvoering. De platgestikte naden zorgen voor maximaal draagcomfort. Ook is het shirt reflecterend.

Het Duinloperslogo komt op de achterzijde.

Zien, voelen, passen?
Afgelopen woensdag heeft de woensdaggroep al een pas-sessie in het duin gehad en we zullen de zomershirts nog een keer meenemen woensdag 22 april a.s.. 
Zaterdag a.s. neemt Agnes de pasmodellen mee naar de zaterdagtraining. 
Heb je belangstelling, wil je zien, voelen en passen, maar ben je niet op de aanstaande zaterdag- of woensdagtraining? Bel of mail ons dan, dan maken we een aparte afspraak, zodat je dat alsnog kunt.  

Bestellen & leveren?
Voor het mei-reces (vóór 25 april a.s.) willen we de bestelling plaatsen, zodat we de shirts begin mei geleverd en bedrukt binnen hebben.