donderdag 2 maart 2017

Extra Duinlopers activiteiten!

De komende periode organiseren weer een aantal "extra" (hardloopgerelateerde) activiteiten!

AGENDA Duinlopers

  • 20 maart 2017: Duinlopers Opstarttraining (6x)
  • 5 april 2017: Duinlopers TrailRunClinic
  • mei/juni 2017: Pop-Up Run&Yoga
  • 20 mei 2017: Early Bird Breakfast Run
  • 7 juli 2017: Duinlopers Zomeravond Strandloop
  • voorjaar 2017: Duinlopers Reanimatie/AED-(opfris)training
Maandagavond 20 maart 2017: Duinlopers Opstarttraining:
Voor de beginnende (onervaren) hardloper of de weer opstartende hardloper de gelegenheid om gedoseerd in 6 weken op te bouwen van 1 minuut naar 15-20 minuten hardlopen. Weet jij iemand die wel wil beginnen met hardlopen? Tip 'm deze training! 
Deze serie op de maandagavond beginnen we in het Maalwater Heiloo en het Heilooër Bos. Als het 's avonds wat langer licht is, verhuizen we waarschijnlijk naar de duinen.

Woensdagochtend 5 april 2017: Duinlopers TrailRun Clinic
In zekere zin is elke Duinloperstraining een trailrun, omdat je met ons voornamelijk over onverharde paden hardloopt. Op woensdagochtend 5 april a.s. kiezen we voor een ander duin- en bosgebied met weer andere natuurlijke hindernissen. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda. Meer info volgt te zijner tijd.

Mei/juni 2017: Duinlopers Pop-Up Run & Yoga:
Zie je het voor je ... op een mooie woensdag- of zaterdagochtend eerst lekker een rondje hardlopen (spierverkortende bezigheid). En daarna ... ontspannende yoga op het strand of in het duin (spierverlengende bezigheid). De datum popt te zijner tijd op. 

Zaterdagochtend 20 mei 2017: Duinlopers Early Bird BreakFastRun:
Bij het krieken van de dag doen we een duurloop door het Maalwater en het Heilooër Bos om daarna met elkaar in de tuin van Martine te ontbijten. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda. Meer informatie volgt te zijner tijd. 

Vrijdagavond 7 juli 2017: Duinlopers Zomeravond Strandloop:
De gezelligste strandloop in deze omgeving! Eerst 5 of 10km hardlopen langs de vloedlijn en daarna gezelligheid met elkaar op het strand. Bij de finish word je enthousiast onthaald, staat een verfrissende versnapering voor je klaar, krijg je een glimmende herinnering omgehangen en krijg je een consumptiebon voor de "nazit" bij Strandpaviljoen De Tropen. 
Reserveer deze avond alvast in je agenda. Enne, neem een loopmaatje mee. Want net als voorgaande, gezellige, jaren: niet-Duinlopers zijn van harte welkom.

Duinlopers Reanimatie/AED-(opfris)training:
Bij voldoende belangstelling organiseren we op een nog af te spreken avond in het voorjaar een (opfris)training. Wie wil dit? Mail het ons! Dan gaan we het graag voor jullie organiseren.

"De betekenis van reanimeren is: verlevendigen, opwekken, opleven, activeren ... lees verder ...

Volg ons vooral op Facebook! Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste Duinlopersnieuws.