zaterdag 20 mei 2017

Als de vogels gaan zingen ...... hollen wij op een zaterdagochtend best heel vroeg, 07.30 uur (!), vanuit een achtertuin zo het Heilooër Bos in voor een Duinloperstraining. Op deze zaterdagochtend dus geen gewone duintraining, maar een speciale Early Bird BreakFastRun. Eerst een rondje hardlopen en dan met elkaar aan het ontbijt.


Het rondje voerde 25 Duinlopers langs de randen van het bos, over het landgoed Nijenburg (leuk om nu te weten waar deze familie een eeuw geleden hun tennisbanen hadden nietwaar?). En voordat jullie je via leuke, kleine bospaadjes richting ontbijt slingerden, werd je eerst nog meerdere keren over de Kattenberg "gejaagd". Om ondanks tempoverschil als groep bij elkaar te blijven, werd er zo nu en dan als pauze gesquat en geplankt. Alles voor een sterke core en een topconditie.

Na 5 kwartier buffelen kwamen we terug in de tuin en was het tijd voor een -korte- cooling down. Rekken en strekken met het zicht op een ontbijtbuffet: warme broodjes, scrambled eggs, warme petit pain au chocolat, krentenbollen, kokos/choco-cake, fruitsalade, yoghurt, muesli, koffie, thee, water jus d'orange. De plekjes onder de veranda, vóór de houtkachel, waren favoriet, maar aan de biertafel was het ook gezelligheid troef.

Agnes en Martine kijken terug op een lekkere training en een leuk ontbijt met de allerleukste loopgroep in Heiloo en omstreken. We zijn blij met en trots op zulke sportieve en gezellige Duinlopers.

woensdagochtend 21 juni 2017: Duinlopers Pop-Up Run & Yoga
Bij goed weer, doen we op de langste dag van het jaar, woensdag 21 juni aanstaande, een Run & Yoga. Eerst een rondje hardlopen (spierverkortende activiteit) en daarna -op het strand of in het duin- ontspannende yoga (spierverlengende activiteit).

vrijdagavond 7 juli 2017: Duinlopers Zomeravond Strandloop
Op naar de Duinlopers Zomeravond Strandloop op vrijdagavond 7 juli aanstaande. Eerst een rondje hardlopen en dan met elkaar gezellig een hapje en drankje na bij een strandpaviljoen.
Je kunt kiezen voor 5km of 10km.
Heb je je nog niet aangemeld? Geen probleem, dan doe je dat gewoon nu door ons heel eenvoudig een email te sturen. Niet-Duinlopers zijn ook van harte welkom.

Email: deduinlopers@gmail.com

mjammie, ontbijt ...  
de "juffies"