vrijdag 8 februari 2019

Extra Duinlopersactiviteiten in 2019In 2019 organiseren weer een heel aantal (vertrouwde) extra activiteiten. 
Dus reserveer onderstaande data alvast in de agenda. 

woensdag 17 april: Duinlopers Run & Yoga
zaterdag 18 mei: Duinlopers FullMoon Early Bird BreakFastRun
vrijdagavond 21 juni: Duinlopers Zomeravond Strandloop
mei-juni-juli: Duinlopers Rennen & Zwemmen, pop-up
woensdag 10 juli en zaterdag 13 juli: Duinlopers Zomerkoffie & Trail
vrijdagavond 30 augustus: Duinlopers ZomerBBQ
zaterdag 28 september en woensdag 2 oktober: Duinlopers TrailClinic
zondagmiddag 3 november: Duinlopers Snertloop


TOELICHTING
Duinlopers Run & Yoga, woensdag 17 april (ovb)Eerst een rondje hardlopen door het Heilooër Bos om daarna (op een binnenlocatie) af te stretchen met yoga. 


Duinlopers FullMoon Early Bird BreakFastRun, zaterdag 18 mei Dit jaar combineren we de in 2018 geslaagde FullMoonRun met onze traditionele BreakFastRun.
Er zal keuze zijn uit de Large Edition en een Small Edition.
De Large Edition vertrekt vanuit Heiloo (ca. 04.15 uur) naar Egmond aan Zee en zal met het "blauwe licht" (ca. 05.00 uur) in het duingebied zijn. Na een lus over het strand hollen we vervolgens de zon tegemoet; deze komt om 05.41 uur op. Het wordt een rondje van ca. 14-15km.
De Small Edition vertrekt vanuit Heiloo in het "blauwe licht" (ca. 04.45 uur), zo'n 1 uur voor zonsopkomst, en maakt een rondje door de polder. De afstand zal ca. 8-9km zijn.
Om 06.00 uur staat er voor iedereen een lekker ontbijt klaar in de tuin van Martine.
(*) tijden zijn nog onder voorbehoud


Duinlopers Zomeravond Strandloop 2019, vrijdagavond 21 juni Een traditie: op de langste dag van het jaar organiseren we onze strandloop. Hollen langs de vloedlijn en na afloop borrelen we met elkaar met de voeten in het zand.
Net als voorgaande jaren hebben we twee afstanden: 5km en 10km. Sportiviteit en gezelligheid gaan weer hand in hand.


Duinlopers Pop-Up Rennen & Zwemmen, mei-juni-juliDoe eens gek, doe eens anders. Met een mini-handdoekje in de tailleband van je hardloopbroek gaan we eerst lekker rennen om het zweet er daarna met een dip in de zee af te zwemmen. Tintelfris komen we uit het zilte water en rennen we de laatste km terug naar de auto. En voor deze combinatie hoeft niet eens heel erg warm weer te zijn. ;-)


Duinlopers Zomerkoffie & Trail, woensdag 10 juli en zaterdag 13 juliRondje duintuinen en "duinen van Six" om aansluitend het zomerreces met een gezamelijke koffie in te luiden. 


Duinlopers ZomerBBQ, vrijdag 30 augustus Starten we na het zomerreces ook weer met "gezelligheid"? Bij voldoende animo organiseren we weer een Duinlopers BBQ. 


Duinlopers TrailClinic, zaterdag 28 september en woensdag 2 oktoberWaar we gaan trailen, is nu nog onbekend maar het wordt zeker weer de moeite waard. 


Duinlopers Snertloop 2019, zondagmiddag 3 november Op een herfstige zondagmiddag 5km of 10km hardlopen, beloond worden met medaille én een kom aangeklede huisgemaakte erwtensoep (of tomaten-/paprikasoep). Te leuk! 


Workshop Wim Hof - IceMan methodeAfgelopen oktober 2018 was een geweldige (positief intense) belevenis voor de deelnemers. Misschien in 2019 weer een workshop? Laat weten of je geïnteresseerd bent.
Als genoeg enthousiastelingen dit willen ervaren of nóg eens willen doen, dan gaan wij het weer -exclusief voor de Duinlopers- organiseren.