donderdag 17 november 2011

Midwinterduinloop 2011

Op zaterdag 10 december a.s. vindt de Midwinterduinloop plaats. Vanuit de traditie een trainingsloop op weg naar de kwart of halve marathon van Egmond en derhalve uitstekend passend in ons trainingsschema.
Als nieuwkomer ervaar je hoe het is om met een echte "loop" mee te doen. De meer ervaren loper weet dat hij/zij net even een tandje harder en dieper gaat dan tijdens een gewone training en wat hij/zij vervolgens van zichzelf mag en kan verwachten bij die befaamde kwart of halve van Egmond.
De gemene deler is dat het voor iedereen altijd spannend is en blijft om met al die andere lopers voor, naast en achter je je eigen pad te kiezen en je eigen tempo te lopen. Want starten doen we -voor wie dat wil- met elkaar, het lopen doe je natuurlijk zelfstandig.

Jullie kunnen kiezen uit twee afstanden namelijk 7,6km of 16,8km. De start en finish is in Egmond-Binnen (Oude Schulpweg) en de starttijd voor beide afstanden is 11.00 uur. Het parcours voert door bos- en duingebied, over verharde en overharde paden.

Voorinschrijven kan vanaf 25 november a.s. bij Runnersworld in Zaandam en Alkmaar. Op de dag zelf kan er vanaf 09.30 uur worden ingeschreven in Sporthal De Schulp in Egmond-Binnen. Deelname kost € 4,50 (incl. duinkaart). Leden van Le Champion kunnen gratis meedoen. Kleed- en douchegelegenheid is eveneens in Sporthal De Schulp.

Tot slot: kom waar mogelijk met de fiets. Parkeermogelijkheden zijn namelijk beperkt. En de fietstocht terug is tegelijk een perfecte manier om stijve benen op zondag te voorkomen.

Ga de uitdaging met jezelf aan en ervaar de euforie van het finishen! Doe mee!