donderdag 6 december 2012

Midwinterduinloop of training?

Zaterdag 8 december wordt in Egmond-Binnen de trainingsloop voor de Kwart en Halve van Egmond weer gelopen, de Midwinterduinloop.


Bij deze recreatieve loop kan gekozen worden uit 2 afstanden: 7,6km of 16,8km. De start is om 11.00 uur. Een startbewijs kan voor €5,00 vooraf gekocht worden in sporthal De Schulp in Egmond-Binnen. In de sporthal kan men zich verkleden, zijn spullen achterlaten en na afloop douchen. In verband met zeer beperkte parkeergelegenheid raadt de organisatie iedereen aan -waar mogelijk- op de fiets te komen.

Ga voor meer informatie naar de website van Le Champion.

Onze Peter zal, zoals elk jaar, foto's maken vanaf zijn vertrouwde plekje: hoek Oude Schulpweg/ Middenweg. Dit punt passeer je ingeval van de korte afstand 2x en in geval van de lange afstand 5x!

Alvast veel plezier én succes voor iedereen die mee doet. Enne, niet vergeten: lachen naar fotograaf Peter!!

Zaterdagtraining:
Degenen die niet aan de Midwinterduinloop mee doen, kunnen om 09.30 uur "gewoon" trainen vanaf de PWN-parkeerplaats bij Anno-Nu. We zullen er voor zorgen dat we stipt om 10.45 uur klaar zijn met de training, zodat we op tijd weg zijn van de parkeerplaats (de Midwinterduinloop start en finisht aan het begin van de Oude Schulpweg).

Tot zaterdag!!!