maandag 4 februari 2013

Groet uit Schoorl Run!

De Groet uit Schoorl Run staat er aan te komen: zondag 10 februari aanstaande!

Vanuit de Duinlopers heeft een aantal enthousiastelingen zich voor de 10km ingeschreven en maken Agnes en Martine zich klaar voor de 21km.


Wil jij ook graag meedoen, maar heb je je nog niet ingeschreven?
Kijk dan op de website van de Groet uit Schoorl Run. Via deze pagina worden door lopers die toch niet kunnen/gaan lopen startnummers aangeboden. Ook tref je hier alle informatie hoe dat startnummer alsnog op je eigen naam gezet kan worden. Op Marktplaats.nl of Meetingpoint.nl heb je misschien ook geluk.

Wil je zelf niet lopen, maar wil je wel onderdeel zijn van de bruisende en energieke sfeer tijdens een dergelijk hardloopevenement?
Kom dan kijken en aanmoedigen. Hardlopers lopen in elk geval lekker(der) met wat reuring langs het parcours.
De 21km start om 11.00 uur vanaf de Heerenweg in Schoorl (t.o.v. nr. 103) en finisht op de Heerenweg bij Sportcentrum De Blinkerd. De 10km start om 14.33 uur.

De bereikbaarheid van Schoorl met eigen auto is op deze dag sterk af te raden. Vanaf station Alkmaar en vanuit het scholencomplex InHolland rijden tussen 08.30 en 14.00 uur een pendelbussen via een speciale route in 25 minuten naar Schoorl. Deze bussen brengen je 's middags tussen 13.00 en 17.00 uur ook snel weer terug. Een buskaartje (retourtje) kan in de bus gekocht worden en kost € 5,00.