maandag 7 april 2014

Workshop Yoga4Runners in de planning!

Het is alweer even geleden dat een groot aantal Duinlopers en vrienden van Duinlopers met veel enthousiasme en inzet heeft meegedaan aan de Duinlopers workshop Yoga4Runners.

Na afloop ontstonden vele ideeën om dit eventueel een structureel vervolg te geven. Inmiddels zijn we ruim een maand verder en hebben we, samen met Esther, de verschillende suggesties en wensen de revu laten passeren. En zijn we tot de volgende conclusie gekomen: een workshop Yoga4Runners o.l.v. onze Esther Nederkoorn is absoluut voor herhaling vatbaar. Maar … we zullen dit niet op structurele basis gaan optuigen. Simpelweg omdat er een verschil is tussen willen en kunnen. We zijn en blijven primair een loopgroep. Naast het verzorgen van wekelijkse duintrainingen vinden we het leuk om zo nu en dan een aan hardlopen gerelateerde activiteit te organiseren.

Noteer daarom alvast maar met potlood op je planner:

21 juni 2014: 
Duinlopers Midzomeravond Trail; 5 of 10km hardlopen langs de vloedlijn en door de duinen met na afloop een gezellige borrel.

5 oktober 2014: 
Duinlopers Workshop Yoga4Runners

22 november 2014: 
Duinlopers Snertloop; 5 of 10km hardlopen door de duinen en het bos tussen 't Woud en Bergen met na afloop een leuke "Snertparty".