dinsdag 17 november 2015

Duinlopers Snertloop 2015, 21 november!



















Alle deelnemers hebben vandaag een e-mail gekregen met de laatste need & nice to know rondom de Duinlopers Snertloop 2015.

Heb jij je wel aangemeld, maar geen e-mail ontvangen? Laat het ons direct weten.

Aanmelden:
Wij staan vanaf 14.30 uur op het PWN-parkeerterrein 't Woud.

Start & Finish:
Op het fietspad (Woudweg), nét voorbij het wildrooster.

Welkom & Warming-up:
Om 14.45 uur heten we iedereen van harte welkom, maken we een groepsfoto en doen we een korte warming up.

Starttijd:
De 10km start om 15.00 uur, de 5km start om 15.02 uur.

Parcours 5 en 10km:
Het parcours bestaat feitelijk uit 2 verschillende lussen van elk 5km. De 10km-lopers doen beide lussen, de 5km-lopers doen alleen de 1e lus. Natúúrlijk zijn de routes gemarkeerd met bordjes met pijlen en witte lintjes aan de takken. 

De route leest als volgt: de eerste paar honderd meter gaan heuvel op -over de verharde Woudweg- tot aan de -onverharde- Verbrande Panweg. Daar ga je rechtsaf, off the road. Na een krappe 1km neem je de afslag links. Dit pad volg je tot aan een kruising. Hier ga je links af en dit pad blijf je volgen; je passeert 2 x een mogelijkheid rechtsaf te gaan. Dit doe je NIET. Uiteindelijk kom je weer uit op het fietspad, de Woudweg. Hier ga je, zowel voor de 5km als de 10km,  linksaf.

Voor de 5km-lopers is het vanaf hier nog ongeveer 1km (heuvel af) "immer grade aus" tot aan de finish. 5KM - klik hier voor het kaartje

De 10km-lopers slaan een paar honderd meter vóór de finish linksaf het onverharde pad op. Je passeert nu meerdere afslagen aan je rechterhand, maar jij blijft rechtdoor lopen (links aanhouden), totdat je bij een t-splitsing komt. Hier ga je linksaf. Na ca. 500 meter kom je op een kruising. Hier ga je wéér linksaf. Na een paar honderd meter kom je op een t-splitsing en kies je wederom voor links (Verbrande Panweg). Dit pad loop je helemaal uit, totdat je weer op de verharde Woudweg komt. Hier ga linksaf. Vanaf hier is het nog ongeveer 1km (heuvel af) "immer grade aus" tot aan de finish. 

Tijdmeting:
Globale tijdmeting via de stopwatch van Agnes.
Wil je een exacte eindtijd weten, gebruik hiervoor dan de stopwatch op je eigen horloge of zo'n handige run-App op je mobiel.

Het weer:
Bewolkt, 5-6 graden, kans op winterse neerslag (maar misschien blijft het wel droog), NW-4.

Opfrissen:
Zorg voor een eigen "italian shower". En neem écht een set warme/droge kleding mee om na afloop direct aan te kunnen trekken! 

After-Fun:
Direct bij de finish wacht je een glimmende herinnering en staat er warme thee, water of sportdrank voor je klaar. Er is natuurlijk ook iets om te snoepen. De Snert & Zopie wordt aansluitend bij Agnes thuis (De Dresch 2 in Heiloo) geserveerd. 

Niet vergeten:
Denk aan je duinkaart!

Tot zaterdagmiddag in 't Woud!