dinsdag 24 november 2015

Duinlopers Yoga4Runners, zondag 13 december 2015

Je lichaam en geest verwennen met een Duinlopers Workshop Yoga4Runners?!  Dat kan op zondagochtend 13 december a.s., van 11.15 - 12.30 uur

Yoga en hardlopen vullen elkaar prachtig aan. Ademhaling, kracht, houding en bewegingsvrijheid komen in beide disciplines volop aan bod. 

Yoga helpt je bewust te worden van je ademhaling in combinatie met het gebruik van je spieren. Je blik is naar binnen gericht; op het voelen hoe de spieren voelen die je tijdens het hardlopen gebruikt.  Maar ook bewustwording en aandacht voor de spieren die tijdens het hardlopen niet of veel minder aan bod komen

Onze Duinloopster Esther neemt je zondagochtend 13 december mee in diverse ontspannende yoga houdingen en poses, waarbij het accent vooral zal liggen op ontspanning en herstel. 
Je kunt het zien als een pre-kerstcadeau aan jezelf. ;-) 
  • Heb je op zaterdag (12 december) meegedaan met de MidwinterDuinloop en snakken de spieren in je lichaam naar ontspanning?!
  • Heb je op zondagochtend voor jezelf een trainingsrondje gelopen en wil je jezelf met een extended version of "cooling down" verwennen?!
  • Gun je jezelf "me-time" in die immer hysterische decembermaand?
  • Wil je jezelf ontspannen laten ontwaken op een lazy sunday morning? 

Wanneer:                   
zondagochtend, 13 december 2015

Hoe laat:                    
11.15 - 12.30 uur

Waar: 
Dorssports, De Dors 5-7 in Heiloo

Kosten: 
5 euro p.p.

Extra info:
- yogamatjes zijn aanwezig; neem zonodig een eigen handdoek mee
- de les is op blote voeten
- ervaring is niet nodig
- draag iets waar je gemakkelijk in kunt bewegen

De workshop gaat door als we minimaal 15 deelnemers hebben en maximaal kunnen er 30 mensen in de zaal. Geef je dus snel op door ons een e-mail te sturen. (deduinlopers@gmail.com)