dinsdag 23 mei 2017


Op de langste dag van het jaar, woensdag 21 juni 2017, doen we -weather permitting- een Pop-Up Duinlopers RUN & YOGA.

Run & Yoga
Als altijd starten we om 09.00 uur; we laten het nog even in het midden of we vanaf de welbekende verzamelplek starten met onze reguliere duintraining of dat we voor deze ene keer kiezen om in Egmond aan Zee te starten. 
Om ca. 10.00 uur eindigen we op het strand (waar, dat laten we nog weten) en geven we ons over aan een ontspannende YOGA-les van ca. 30-45 minuten o.l.v. ons Martine. Er is natuurlijk vooral aandacht voor het stretchen en ontspannen van de hardloopspieren.

Gaat het door?
Onze hardlooptraining, de RUN, gaat sowieso door. Als de YOGA onverhoopt niet door kan gaan, laten we dat in de woensdag-WhatsAppgroep weten en uiteraard via onze Facebookpagina

Wat neem ik mee?
Bind een jasje of een vestje met hardlopen om je middel, zodat je dat zonodig tijdens de yoga kunt aantrekken. Een yogamatje of handdoek is niet nodig.

Extra info:
 • De zaterdagDuinlopers zijn -als ze kunnen- natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten.
 • Wil je alleen hardlopen of heb je geen tijd voor aansluitend yoga?
  Prima, dan hol je om ca. 10.00 uur vanaf waar we dan onze hardlooptraining eindigen rustig terug naar waar je fiets of auto staat geparkeerd.
 • Wil je alleen met yoga meedoen?
  Ook dat kan natuurlijk. Zorg dan dat je uiterlijk 09.55 uur daar bent waar we de yoga zullen doen. Die locatie maken we te zijner tijd bekend.
 • Wat kost het? 
  Deze RUN & YOGA is gratis voor Duinlopers.
 • Ik ben geen Duinloper, kan ik toch meedoen met deze RUN & YOGA?
  Ja hoor, wees welkom. Aan een niet-Duinloper vragen we een bijdrage van € 5,00 p.p.